Software op maat laten ontwikkelen

Eigen bedrijfssoftware laten maken doet u bij IT Kampioen. Wij vertalen uw ideeën naar maatwerk software die voldoet aan uw specifieke wensen.

Maakt u gebruik van meerdere systemen en wilt u deze graag koppelen om uw bedrijfsprocessen te versoepelen? Ook dat is mogelijk bij IT Kampioen.

Daarom IT Kampioen

De vier stappen van het ontwikkelingsproces

In slechts vier stappen zorgt IT Kampioen ervoor dat uw project binnen de gewenste opleverdatum wordt gelanceerd.

solution

Conceptfase

We starten met het vertalen van uw wensen en ideeën naar aan functioneel ontwerp. Op basis hiervan bepalen we het ‘Minimum Viable Product (MVP)’, oftewel wat moet uw app minimaal kunnen om gelanceerd te worden.

creativity

Ontwikkelfase

We werken in sprints van twee weken naar het MVP toe. Iedere twee weken ontvangt u van ons een overzicht van de gemaakte stappen en plannen we een contactmoment in om verdere verloop van het project te bespreken.

team

Controle & feedback

Wanneer het software project dusdanig vorm gekregen heeft om door u getest te worden creeëren wij een zogenoemde acceptatie-omgeving. Hier kunt u vanaf dat moment de voortgang bijhouden.

global

Oplevering & Lancering MVP

Wanneer het, vooraf bepaalde, MVP bereikt is gaat uw software project ‘live’. Nu gaan uw gebruikers een waardevolle bron van informatie zijn en kan er Agile verder gewerkt worden aan uw software project.

IT Kampioen zwart